Αναλυτές μετάλλων
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Φορητοί αναλυτές μετάλλων

Η σειρά φορητών αναλυτών μετάλλων X-MET8000 τεχνολίας XRF και Vulcan τεχνολογίας LIBS αποτελούν ιδανική λύση για την ταχύτατη αναγνώριση κραμάτων μετάλλου. Είναι ελαφρείς, ανθεκτικοί και εύκολοι στη χρήση τους.

Αξιοποιούνται στους κλάδους της ανακύκλωσης, των χυτηρίων μετάλλων και της βιομηχανίας. Παρέχονται σε ένα εύρος μοντέλων ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Ο εξοπλισμός καλύπτεται από εγγύηση 3 ετών.


ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ

Γιατί να επενδύσετε;

Οι αναλυτές μετάλλων αξιοποιούνται στον ποιοτικό έλεγχο πρώτων υλών, εμπορευμάτων και προϊόντων. Βοηθούν στον καθορισμό της αξίας των υλικών ανάλογα με τη χημική τους σύσταση. Παρέχουν αποτελέσματα εφάμιλλων εργαστηριακών αναλύσεων σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εύκολα

Ο εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μη επιστημονικό προσωπικό.

Γρήγορα

Αξιόπιστα αποτελέσματα μετρήσεων σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και επί τόπου.

Εκτενής βάση δεδομένων

Οι αναλυτές παρέχουν τη δυνατότητα για την ανάλυση μεγάλου εύρους κραμάτων. Συμπεριλαμβάνουν εκτενείς βιβλιοθήκες κραμάτων: AISI, DIN, JIS κτλ. Υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης έως 100.000 μετρήσεων.

Υψηλή ανθεκτικότητα

Ανθεκτική κατασκευή με πιστοποίηση IP54 για αντοχή στην έκθεση σε σκόνη και νερό. Η οθόνη αφής μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και με γάντια εργασίας.

Mobile app

Η συσκευή συνδέεται απομακρυσμένα με την ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablet. Επιπλεόν, παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης με wifi, bluetooth ή καλώδιο.

Ευκολία χρήσης

Πανεύκολο στη χρήση με το πάτημα ενός κουμπιού και μέσα από την οθόνη αφής LCD 4.3 ιντών δίνει αποτελέσματα σε δευτερόλεπτα. Διάρκεια μπαταρίας για τουλάχιστον μια βάρδια εργασίας.

Εμπιστεύομαι τη METECO

Υποστήριξη

Πριν και μετά από την πώληση του εξοπλισμού.

Τεχνογνωσία

Καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό.

Αξιοπιστία

Πιστοποιημένες υπηρεσίες βάσει ISO 9001, 14001 & 45001.

Εμπειρία

40+ έτη αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο της ανακύκλωσης.

Η σημασία της συντήρησης ενός αναλυτή μετάλλων
ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ HITACHI

Επιλέξτε το κατάλληλο μοντέλο ανάλογα με το πεδίο εφαρμογής.

ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ